Taichung Cultural Center Perspective
Project : Residential Renovation Location : Mid-Level, Admiralty Hong Kong Size     : 2000sf Stauts : Unbuilt Credit :  Chris Woo Hyun Cho, Hackett Wong, Jasmine Lau                      
“Futurism” “Simplicity” “Warmth” The   location   of   the   project   is   on   the   down   hill   of   the   mountain,   the   Victoria   Peak,   in   which   the   most   famous   HK   Peak   tram   is   located.   Upon its   locational   value,   the   place   is   well   resided   among   the   trees   and   open   toward   city   from   the   window   and   balcony.   Especially   the   uniuqe feature   of   this   complex   is   its   Art   Louvre   details   with   half   circled   balconies   at   living   room   and   master   bedroom   area,   those   of   which   become a primary element to be entailed on mood of space design. Overall   space   design   was,   in   short,   to   be   Futuristic,   Simplistic,   and   Warm.   In   order   to   bring   these   all   together,   we   intended   the   round element   from   the   half   circles   to   be   repeated   at   ceilings   and   partially   at   wall.   The   materials   are   mixed   with   wood   and   stone   to   give   a   sense of   the   warmth.   In   order   to   mix   the   better   color   tone,   we   mixed   with   black   and   white   as   main   background.   In   addition,   we   added   LED   lights and nature wood color tone mixed together with all other elements. 
LIVING ROOM
CORRIDOR
KITCHEN
BEDROOM
GUEST TOILET
2ND BATHROOM
MASTER BEDROOM
ENTRANCE
Half + Half Circles
© 2018 by TheeAe Architecture & Interior Design
Contact us for any inquires on our projects and services. info@theeae.com | Tel +852.2976.4543
Project : Residential Renovation Location : Mid-Level, Admiralty Hong Kong Size     : 2000sf Stauts : Unbuilt Credit :  Chris Woo Hyun Cho, Hackett Wong, Jasmine Lau                      
Taichung Cultural Center Perspective
“Futurism” “Simplicity” “Warmth” The   location   of   the   project   is   on   the   down   hill   of the   mountain,   the   Victoria   Peak,   in   which   the   most famous     HK     Peak     tram     is     located.     Upon     its locational   value,   the   place   is   well   resided   among the   trees   and   open   toward   city   from   the   window and   balcony.   Especially   the   uniuqe   feature   of   this complex   is   its   Art   Louvre   details   with   half   circled balconies   at   living   room   and   master   bedroom   area, those   of   which   become   a   primary   element   to   be entailed on mood of space design. Overall   space   design   was,   in   short,   to   be   Futuristic, Simplistic,   and   Warm.   In   order   to   bring   these   all together,   we   intended   the   round   element   from   the half   circles   to   be   repeated   at   ceilings   and   partially at   wall.   The   materials   are   mixed   with   wood   and stone   to   give   a   sense   of   the   warmth.   In   order   to mix   the   better   color   tone,   we   mixed   with   black   and white   as   main   background.   In   addition,   we   added LED    lights    and    nature    wood    color    tone    mixed together with all other elements. 
LIVING ROOM
CORRIDOR
BEDROOM
GUEST TOILET
2ND BATHROOM
MASTER BEDROOM
KITCHEN
Half + Half Circles
ENTRANCE
© 2018 by TheeAe Architecture & Interior Design
Contact us for any inquires on our projects and services. info@theeae.com | Tel +852.2976.4543