How we embrace the memory through Cheung-ju City Hall

Creating Enclosed Oval Pavilion to embrace old existing City Hall

Our design goal heads toward to make the new city hall be a timeless space by offering a platform to experience the past and the present through the old and new structure.

Interior 06

OLD EXISTING CITY HALL TO REMIND MEMORIES

As the existing city hall building to remain is a historical element, we would like to offer a unique architectural feature by embracing the past and making socially interactive platform through the creation of an artificial hill. The space created through it can be used thoroughly for communities in and out of the space. Its interior space of the hill shall be used for restaurants, shops, library and exhibition, and exterior space for climbing exercise, sightseeing, rooftop cafeteria, and various other personal or public purposes upon their needs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!